Înregistrare domenii

Domenii începând de la 5.4 €/an. Descoperă promoțiile HappyHost.ro

Totul începe cu un domeniu.

loading
Vă rugăm să introduceți numele dvs. de domeniu.
Vă rugăm să introduceți numele dvs. de domeniu.
 • .ro – 9.8 €
 • .eu – 5.4 €
 • .com – 13 €
 • .net – 14.8 €
 • .biz – 19.7 €
 • .org – 14.8 €
 • .info – 18.8 €

Domenii disponibile

TLDAnÎnregistrareReînnoireTransfer
Pentru achiziția pe doi ani a domeniilor .RO, prețul unul domeniu este de doar 8.33 €/an (-15% DISCOUNT)
.RO1 AN9.8 €9.8 €9.8 €
.eu1 AN5.4 €5.4 €5.4 €
.com1 AN13 €13 €13 €
.net1 AN14.8 €14.8 €14.8 €
.biz1 AN19.7 €19.7 €19.7 €
.info1 AN18.8 €18.8 €18.8 €
.org1 AN14.8 €14.8 €14.8 €

Ai nevoie de o ofertă customizată?

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!

Domeniile web sunt colecţii de host-uri. Mai simplu spus, un domeniu sau nume de domeniu este o locaţie a unui site şi nu site-ul în sine. Dacă ne gândim la google.com, acesta are în spate o adresă IP, dar ea nu va fi afişată în browser pentru că va fi foarte greu să o reţinem, aşa că apare un nume de domeniu, care conţine maxim 63 de caractere, minim un caracter şi se introduce mereu după protocolul din URL. Domeniile web şi numele de domenii sunt unice, sunt arborescente, domeniile rădăcina sunt cel de nivel superior, TLD. .com din google.com este doar extensia domeniului.

Odată ce ştii ce domeniu vrei să ai pentru site-ul tău, pentru afacerea ta online vei avea nevoie de înregistrarea lui. Practic rezervi un nume pe internet pentru o perioadă, un an, dar şi o extensie asociată numelui de domeniu şi domeniului web. Se reînnoieşte înregistrarea anual şi domeniul rămâne al proprietarului, nu ai cum să cumperi domenii web pentru totdeauna. La nivel global numele de domeniu sunt gestionate şi reglementate de autorităţi DNR, Domain Name Registrars.

Beneficiile înregistrării domeniilor web şi domeniilor/numelor de domenii

Ce avantaje ai dacă ai un domeniu web înregistrat şi un nume de domeniu?

 • Ai credibilitate mai mare în online;
 • Îţi construieşti şi gestionezi mai uşor brandul online;
 • Îmbunătăţeşti marketingul şi vizibilitatea;
 • Ai creştere de trafic online organic;
 • Cresc şi vânzările dacă ai trafic mai mare;
 • Reduci costurile şi ai şi un tip de promovare gratuită, fără efort;
 • Protejezi brandul;
 • Ai ranking pe motoare de căutare mai bun;
 • Ai mobilitate crescută în cazul prezenţei online;
 • Transferul către alte servicii de hosting este mai simplu, nu distrugi brandingul deja făcut şi rankingul deja obţinut, bun, pe motoare de căutare, nu vei avea un nou URL.

Domeniul web şi numele de domeniu oferă personalitate şi recunoaştere a identității unei afaceri în online, iar după înregistrarea domeniului informaţiile publice despre deţinătorul sau sunt disponibile oricând online – asta dacă nu sunt „mascate”.

Preţul pentru domenii şi pentru înregistrarea lor variază mult în funcţie de extensie. Cele comune sunt şi cele mai accesibile ca preţ, unele domenii specifice unor ţări, cu extensii specifice sunt mai scumpe, la fel şi cele mai scurte şi cu „greutate”. De exemplu ibm.com va fi mai scump decât domeniile cu nume domeniu mai lung.

HAPPYHOST.RO îţi pune la dispoziţie servicii de înregistrare domenii web de calitate la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Avem domenii începând de la 5.4 €/an, domeniile sunt uşor de verificat în instrumentul de căutare din această pagină. Preţurile variază în funcţie de domeniu şi de popularitatea sa, pornind de la .ro – 9.8 € său .eu – 5.4 €, şi ajungându-se la .biz – 19.7 € şi .info – 18.8 €, cu .org – 14.8 €, .net – 14.8 €, toate preţurile fiind pe an. Dacă se achiziţionează domeniul .RO pe doi ani preţul per domeniu este de 8.33 €/AN (-15% DISCOUNT).

Oferte personalizate şi suport tehnic la nevoie

web-hosting(1)

Ofertele de înregistrare domenii web de la HAPPYHOST.RO pot fi personalizate. Trebuie doar să ne laşi un mesaj şi o cerere completând formularul online disponibil în această pagină şi în cel mult 2 ore îţi vom răspunde şi îţi vom spune tot ce vrei să afli că să poţi lua o decizie corectă şi obiectivă. Specialiştii de la HAPPYHOST.RO ştiu cât de important este suportul când ai foarte mare nevoie de el, aşa că sunt îţi sunt alături cu răspunsuri la toate întrebările tale, opinii avizate şi sugestii bazate pe experienţă şi pe onestitate.

hosting

Pe lângă suportul permanent şi rezolvarea problemelor comune, HAPPYHOST.RO asigură şi suport tehnic de calitate, 3-7 ore, indiferent de ce bug-uri ai pe site-urile clienţilor, cu ajutorul unei echipe de 10 programatori dedicaţi. Suportul programatic va garanta rezolvarea oricăror probleme apărute în aşa fel încât site-urile să funcţioneze în parametri optimi, să nu fie probleme de uptime şi erorile generate aleator să fie remediate pe loc.

web-hosting

HAPPYHOST.RO oferă în permanenţă cel mai bun raport calitate-preţ în cazul serviciilor de înregistrare domeniu, îmbunătăţim constant pachetele de servicii şi produsele noastre pentru a face faţă cerinţelor clientului modern, cu aşteptări mari de la serviciile de înregistrare domenii web. Cu HAPPYHOST.RO şi serviciile de înregistrare domenii profesioniste calitatea site-ului tău va fi mult îmbunătăţită şi va fi foarte simplu să te înregistrezi şi să te bucuri de toate avantajele înregistrării de domenii pentru afacerea ta şi pentru site-ul sau site-urile pe care le deţii.